Cm Terugbetaling Psycholoog

Sinds 1 januari 2022 is er een nieuwe regeling van kracht voor de terugbetaling van. Plan je eerste consultatie in en ga samen met je mentale sidekick aan de slag om je mentale gezondheid een boost te geven.


Goedele Le Bruyn Www Goedelelebruyn Be Vindeentherapeut Be

CM-voordeel tot 31 december 2021 Voor kinderen en jongeren Per zitting wordt 50 procent van het betaalde honorarium terugbetaald met een maximum van 30 euro.

. Ontvang een terugbetaling psychologische zorg voor kinderen en jongeren. Voor psychologische behandelingen waarvoor je geen wettelijke terugbetaling ontvangt betalen wij vanaf 01012022 tot maximum 100 terug 10 consultaties van 10. Als CM-lid heb je recht op een.

In de media vernam u reeds dat iedereen. Tot 120 euro per kalenderjaar voor sessies psychotherapie enof een cursus mindfulness. Wij zorgen voor de terugbetaling van je sessies.

Het gaat om een budget van 225 miljoen euro dat bestemd is voor. Voor psychologische behandelingen waarvoor je geen wettelijke terugbetaling ontvangt betalen wij vanaf 01012022 tot maximum 100 terug 10 consultaties van 10. De terugbetaling is bedoeld voor eerstelijnszorg dat wil zeggen voor het detecteren van psychische problemen en voor een kortdurende behandeling van milde tot.

De terugbetaling van psychologische zorg in de eerste lijn zal in het najaar van 2018 van start gaan. De Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen vraagt ons om volgende verduidelijking aan u door te geven. Jouw voordeel Wettelijke terugbetaling 10 euro per sessie voor psycholoog orthopedagoog of psychotherapeut Helan Luisterlijn Wettelijke.

Goed nieuws in 2022 breidt het cm voordeel psychotherapie uit met een tegemoetkoming voor eerstelijns psychologische zorg cm leden krijgen terugbetaald voor een psychologische. Terugbetaling klinisch psychologen.


Hoeveel Betaalt Uw Ziekenfonds Terug Voor Psychotherapie En Psychologische Begeleiding Gezondheid Be


Cm Diensten En Voordelen Cm Regio Mechelen Turnhout Pdf Gratis Download


Rorschach Test Aquarel Muur Canvas Schilderij Psycholoog Gift Psychologische Test Posters En Prints Foto S Kliniek Decor Schilderij Schoonschrift Aliexpress


Psycholoog Met Een Hart Voor Kinderen Jongeren Het Fluisterend Oor


Werkwijze Tol Be


Medigroep Maldegem


Vergelijking Terugbetaling Van Psychotherapie Psychologische Begeleiding Door De Verschillende Mutualiteiten Juli Pdf Free Download


Praktisch Praktijk Connectus


Verdubbeling Terugbetaling Aantal Sessies Bij Psychotherapeut Door Christelijke Mutualiteit Psycholoog


Cm Be 1 December By Cm Ziekenfonds Issuu


Terugbetaling Ppt Download


Cm Past Haar Voordeel Psychotherapie Aan Vvkp


Achtergrond Issuu


Psychologische Zorg Cm


Wat Is Het Verschil Tussen Een Psycholoog Psychiater En Psychotherapeut


Ipo Terugbetaling Mutualiteit En Ziekenfonds Psycholoog En Psychotherapeut


Verdubbeling Terugbetaling Aantal Sessies Bij Psychotherapeut Door Christelijke Mutualiteit Psycholoog

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel